FC Utrecht

3
Welke club zoek je?

FC Utrecht Fanshop

Vanaf de zomer van 2023 is de officiële collectie van FC Utrecht beschikbaar bij VoetbalDirect. Op deze pagina vind je altijd de nieuwste wedstrijdshirts van FC Utrecht maar ook de trainingscollectie, zolang de voorraad strekt.

FC Utrecht Shirt 2023/2024

In de collectie van shirts voor het seizoen 23-24 vind je meerdere wedstrijdshirts en trainingsshirts. Onder andere het FC Utrecht thuisshirt, uitshirt en meerdere trainingsshirts zijn beschikbaar bij VoetbalDirect, zolang de voorraad strekt.

Wanneer komt het nieuwe FC Utrecht shirt uit?

De wedstrijdsshirts van FC Utrecht voor het seizoen 2023/2024 vind je in de fanshop van VoetbalDirect zolang de voorraad strekt. In de zomer van 2024 worden de nieuwe shirts voor het seizoen 2024/2025 verwacht, een exacte datum is nog niet bekend.

FC Utrecht Thuisshirt 2023/2024

In het thuisshirt voor het seizoen 23-24 komen de stad, het stadion en de club FC Utrecht samen. Het shirt is zoals gebruikelijk rood met wit en heeft een diagonaal die de twee kleuren van elkaar scheidt. In het shirt is een print van een soort hartslag verwerkt wat een verwijziging is naar de hartslag van de stad Utrecht, die in het bruisende hart van Nederland ligt. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals.

FC Utrecht Uitshirt 2023/2024

Het FC Utrecht Uitshirt is voor dit seizoen een speciale en is overwegend zwart met gouden details. Daarnaast is er een patroon in het shirt verwerkt die is geïnspireerd op de welbekende Domtoren van Utrecht.

Wanneer komt de nieuwe training collectie van FC Utrecht?

De exacte datum is nog niet bekend, maar de nieuwe collectie voor het seizoen 2024/2025 zal in de zomer van 2024 uitkomen. Doorgaans komt de trainingscollectie tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen uit.