Wolfsburg Fanshop

1
Welke club zoek je?

Wolfsburg Shirt

De nieuwste collectie Wolfsburg shirts vind je online in de Wolfsburg Fanshop van VoetbalDirect. Altijd voordelig en uit voorraad leverbaar. De Duitse ploeg heeft ook volgend jaar weer een nieuw Wolfsburg shirt thuis en Wolfsburg shirt uit, uitgebracht in samenwerking met de shirtsponsor Nike. De VFL Wolfsburg shirts zijn beschikbaar in junior en senior maten. Wil jij een VFL Wolfsburg shirt kopen, maar kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen jou graag verder.

Wolfsburg thuisshirt,

Het thuisshirt van Wolfsburg wordt gedragen tijdens wedstrijden in de Volkswagen Arena, thuisbasis van VFL Wolfsburg. Een sfeervol stadion gelegen de plaats Wolfsburg. Het Wolfsburg shirt voor thuiswedstrijden bevat altijd de clubkleur groen.

Wolfsburg Uitshirt

Het Wolfsburg voetbalshirt uit wordt gedragen in alle uitwedstrijden. Dit kan op competitieniveau, maar ook op Europees niveau. Het design van het Wolfsbrug uitshirt kan elk jaar weer behoorlijk verschillen. Dit Wolfsburg voetbalshirt wordt jaarlijks veranderd voorzien van een nieuw design.