Derbystar Classic

19
Naar welk merk voetbal ben jij op zoek?

Derbystar Classic

De Derbystar Classic voetbal is een veel gebruikte bal in het amateur voetbal. VoetbalDirect heeft van meerdere modellen ruime voorraad online staan. Zo kun je kiezen tussen modellen als Derbystar Classic TT en Derbystar Classic Light. De Derbystar Classic modellen komen uit de lagere prijspunt en daardoor uitermate geschikt voor amateurvoetbal. De ballen zijn in verschillende gewichten verkrijgbaar dus dat betekent voor junioren en senioren. In de naam van de ballen kun je zien tot welke leeftijd de voetbal gebruikt dient te worden. Dit is volgens de normen van de KNVB. Kom je er niet uit welke bal geschikt is voor jou of voor jouw team? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Derbystar Classic TT

De Derbystar Classic TT is het best verkochte model van Derbystar. De Classic TT komt in verschillende varianten zoals de Classic TT Light en Classic TT Superlight. Voor het senioren voetbal heet het model de Derbystar Classic TT 5.

Derbystar Classic Light

De Derbystar Classic Light is een ander populaire voetbal van Derbystar. De voetbal is een lichtere variant speciaal gemaakt voor jeugdspelers en het damesvoetbal. De voetbal voldoet aan de richtlijnen die opgesteld zijn voor jeugdvoetbal door de KNVB. De Derbystar Classic Light weegt 360 gram en is gemaakt van PU-materiaal. De Drebystar Classic Light Ladies is speciaal voor het damesvoetbal.