Hummel Voetbaltas

29
Naar welke accessoire ben je op zoek?

Hummel Voetbaltas

Op zoek naar een hummel voetbaltas? Zoek niet verder! Bij VoetbalDirect vind je diverse modellen hummel voetbaltassen in diverse kleuren. De voetbaltas is ideaal om al je voetbalspullen in mee te nemen naar een training of wedstrijd. De voetbaltas bevat meerdere vakken, waaronder vaak een speciaal vak voor je voetbalschoenen. Zo blijven jouw kleding en vieze voetbalschoenen na een wedstrijd op nat en modderig natuurgras apart.

Verschillende maten hummel voetbaltassen

hummel biedt voetbaltassen aan in diverse maten. Zo vind je gemakkelijk de voetbaltas naar jouw voorkeuren. De kleinere tassen zijn erg compact en hebben vaak geen apart vak voor je voetbalschoenen. In de grootste tassen vind je deze aparte vakken vaak wel plus extra groten vakken voor accessoires en andere kleine voorwerpen. Kies nu je gewenste hummel voetbaltas uit en bestel deze gemakkelijk en snel binnen enkele minuten. Wij zorgen er daarna voor dat jij jouw nieuwe hummel voetbaltas zo snel mogelijk ontvangt!

Hummel voetbaltas, hummel rugtas en meer

Op zoek naar een tas om je voetbalspullen in mee te nemen? De hummel sporttassen zijn beschikbaar in diverse modellen en kleuren. De originele hummel voetbaltas biedt voldoende ruimte om je voetbalschoenen, kleding en accessoires in op te bergen. Dit is de traditionele voetbaltas met een groot hoofd compartiment, extra vakken voor accessoires, een verstelbare schouderriem en vaak ook een apart compartimetn voor je voetbalschoenen. Bij VoetbalDirect vind je ook de hummel rugtas, die je gemakkelijk op je rug mee kan nemen.Tot slot vind je in onze winkel ook vaak de hummel Team Tas. Dit is een grote tas waar je alle kleding voor het gehele elftal in kan vervoeren. Kies je gewenste hummel voetbaltas uit en bestel deze gemakkelijk binnen enkele minuten bij VoetbalDirect. Wij zorgen er daarna voor dat jij jouw nieuwe hummel tas zo snel mogelijk ontvangt!