De nieuwe Nederlands elftal collectie voor EURO 2024

27 March 2024
De nieuwe Nederlands elftal collectie voor EURO 2024

Net als alle grote voetballanden, presenteert Nederland met trots hun gloednieuwe tenues voor EURO 2024! De mannen van Ronald Koeman hebben niet alleen een strijdlustig thuisshirt, maar ook een uniek uitshirt gekregen in hun missie om Europees kampioen te worden. Ben je benieuwd naar het verhaal achter de Nederlands elftal shirts? Lees dan snel verder!

Thuisshirt: Ode aan Nederlands voetbalhistorie

Het nieuwe thuisshirt van het Nederlands Elftal is een ode aan de rijke historie van het Nederlands voetbal. Het shirt heeft een klassiek design met eenvoud en elegantie. De basiskleur is natuurlijk oranje, de iconische kleur van Oranje. De mouwen en de zijkanten van het shirt hebben verticale banen in het koningsblauw, een kleur die al jarenlang geassocieerd wordt met het Nederlands voetbal.

Het shirt heeft een subtiele verwijzing naar het legendarische WK-shirt van 1974. Op de borst van het shirt prijkt een weelderige gouden leeuw, net als op het shirt dat gedragen werd door Cruyff, Neeskens en andere legendes tijdens hun historische overwinning op het wereldkampioenschap.

Ook dit shirt is gemaakt van een lichtgewicht, ademend materiaal dat zorgt voor optimaal comfort tijdens de wedstrijd. De stof voert vocht effectief af en droogt snel, zodat spelers koel en droog blijven.

Uitshirt: Statement van geometrie en minimalisme

Het nieuwe Nederlands Elftal uitshirt is een statement op zich. In tegenstelling tot het klassieke thuisshirt, pakt het uitshirt uit met een modern en gewaagd design. Het shirt heeft drie verschillende tinten blauw, die verwijzen naar de historie van het koningshuis, de eenheid en trots. Het shirt is overwegend donkerblauw en wordt gekenmerkt door de verschillende vlakken op het voetbalshirt.

Het shirt bevat zowel oranje vlakken als blauwe vlakken, die gecombineerd worden met verticale lijnen in deze twee kleuren. De oranje vlakken lijken verschillende elementen te bevatten van de leeuw uit het logo van de voetbalbond. Ook dit shirt is voorzien van de allernieuwste technieken en heeft een moderne pasvorm die zorgt voor een gestroomlijnde look en optimale bewegingsvrijheid.

Toon je steun voor Oranje

Ben jij fan van het Nederlands Elftal en wil je de spelers steunen tijdens EURO 2024? Bestel dan nu je eigen Nederlands Elftal thuisshirt of uitshirt! Deze shirts zijn hét item voor iedere fanatieke supporter. Met dit shirt op je rug waan je jezelf op het veld naast Virgil van Dijk, Memphis en Frenkie de Jong.

Bestel je shirt vandaag nog en laat heel Europa zien waar jij voor Oranje staat!