Maak je klaar voor de winter

1 November 2021
Maak je klaar voor de winter

Maak je klaar voor de winter

Ben jij al klaar voor het koude weer?

Een travel trainingspak van je favoriete club, thermoshirts of handschoenen… Onze wintercategorie is gevuld met al jouw benodigdheden voor de koude weersomstandigheden. Maar wat heb je nou precies nodig? Wij helpen je daarbij!

Voor een optimale prestatie op het veld is warme kleding essentieel. Met deze training gear heb jij geen excuus meer om onder je niveau te presteren. Grote merken als Nike, adidas en Puma hebben tegenwoordig genoeg winterized items die je lichaam te allen tijde warm houden. Met deze items voorkom je ook nog eens blessures!

Thermokleding

In de winter kun je natuurlijk niet zonder thermokleding. De zogeheten baselayers (thermoshirts) zitten strak om je lichaam en behoudt op deze manier de warmte. Het materiaal houd je daarnaast ook droog en heeft een comfortabele pasvorm. Van lange mouwen, korte mouwen tot broeken; thermokleding is er voor iedereen.

Winterized kleding

Ook dit jaar komt onder andere Nike met een trainingspakken collectie die speciaal gemaakt is voor trainen tijdens winterse omstandigheden. De Winter Warrior collectie van Nike bestaat uit high-performance materiaal dat zweet van het lichaam transporteert en verplaatst naar de buitenkant van de stof voor een snelle verdamping. Daarnaast beschikken de tops over een geïsoleerd vlak op de borst dat water afstoot om je warm te houden in de koude dagen.

Ga je toch liever voor een trainingspak van je favoriete club? De travel en sweat collecties van dit jaar zijn voorzien van warm fleecemateriaal zodat je altijd warm blijft.

Handschoenen

Misschien wel één van de belangrijkste accessoires in de winter: voetbalhandschoenen. Waar vroeger de handschoenen gemaakt werden van gebreide stof of katoen worden de handschoenen tegenwoordig gemaakt van meerdere materialen zoals polyester, nylon en rubber. Door deze materialen ben jij goed beschermd tegen het koude weer!

Nekwarmers

Heb jij het snel koud? Dan is een nekwarmer misschien iets voor jou! De nekwarmers zijn ontwikkelt voor wedstrijden en trainingen in koude omstandigheden en bedekt vooral je nek (en eventueel de onderkant van je gezicht). Het stretchy materiaal zorgt daarnaast voor een optimaal draagcomfort.

Mutsen

Wist je dat de meeste warmte verloren gaat via je hoofd? Om dit te voorkomen is een muts de perfecte oplossing. En nog een voordeel: je oren worden lekker warm!

Ben jij op zoek naar de beste producten voor de winter? Shop dan nu onze wintercollectie!