The Classics are back!

5 February 2024
The Classics are back!

Ken je ze nog? De prachtige doelpunten van Steven Gerrard, de solo van Kaká en de volley van Zidane in de Champions league finale. Al deze iconische goals en momenten zijn gecreëerd met de adidas Predator, dé schoen om mee te scoren. Na de eerste Predator die precies dertig jaar geleden werd gelanceerd, introduceert adidas de nieuwste Predator. Deze collectie heeft aan de buitenkant een herkenbare look die wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën.

Goals met Strikeskin

De nieuwste technologie is vooral te vinden in het vernieuwde bovenwerk van de schoen. Dit bovenwerk bestaat namelijk uit Strikeskin. Hiermee bied de schoen jou de beste opties op het gebied van balgevoel en grip. Ook vinden we HybridTouch 2.0 terug in het bovenwerk en bestaat de buitenzool uit de Controlplate 2.0. Al deze elementen bij elkaar stellen jou in staat om hét verschil te kunnen maken voor jouw team!

Welke optie past het beste bij jou?

De nieuwste Predator collectie kent meerdere modellen. Mocht je gebruik willen maken van alle opties van de Predator is de Elite dé optie voor jou. Naast de Elite vind je bij ons ook de Predator Pro die een hele sterke basis biedt met daarbij een kwalitatief hoogwaardig bovenwerk. Tot slot vind je hier ook de Predator League. Deze optie is het meest toegankelijk met een bovenwerk dat enigszins vergelijkbaar is met de Elite.

Klaar om voor jouw team goals te scoren? Ontdek dan de gehele collectie van de nieuwste adidas Predator!