Ajax collectie

37
Welke club zoek je?

Officiële Ajax collectie

Het Ajax shirt, de Ajax trainingspakken en nog meer Ajax trainingwear zijn voordelig en snel te bestellen bij VoetbalDirect. Support de club uit Amsterdam met een Ajax item. Altijd tegen gegarandeerd lage prijzen bij VoetbalDirect.

Ajax Trainingspak

De trainingspakken van Ajax worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Ajax trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Ajax trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die adidas elk jaar uitbrengt.

Deze trainingslijn brengt adidas elk jaar uit met de release van de Ajax shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect. 

Naast de Ajax Trainingspakken voor training zijn er ook trainingspakken voor vrijetijd. Denk aan de Ajax Sweat Trainingspak, ideaal voor op de bank of tijdens andere chillmomenten.

Ajax Trainingspak 2023-2024

Jouw nieuwe Ajax Trainingspak vind je altijd bij VoetbalDirect. Het Ajax Trainingspak 2023-2024 zal als één van de eerste bij VoetbalDirect online komen. Het Ajax 2023-2024 trainingspak wordt gedragen door de spelers tijdens trainingen en in aanloop van wedstrijden in het seizoen 2023-2024.

Het trainingspak kun je met de custom made optie van VoetbalDirect gemakkelijk bestellen met verschillende maten voor onder en bovenkleding. Ideaal als je een verschillende maat heb voor de Ajax Trainingstrui en de Ajax Trainingsbroek. Het Ajax trainingspak 2023 werd gedragen in het seizoen 2023-2024. Wil je graag een Trainingspak kopen voor je kind? Dan kan je het Ajax trainingspak junior gemakkelijk bestellen via VoetbalDirect. 

Trainingsbroek Ajax 

De Ajax trainingsbroek is erg geschikt om te dragen tijdens trainingen, maar ook in je vrije tijd. De trainingsbroek 2024 beschikt over handige ritszakken zodat je makkelijk je spullen kan opbergen. Deze Ajax Trainingsbroek wordt gerdagen in het seizoen 2023-2024. 

Ajax shirt

Zoek je jouw favoriete Ajax shirt? Bij ons vind je een ruim aanbod aan Ajax shirts, waaronder het thuisshirt, uitshirt, 3rd shirt en trainingsshirt. Of je nu op zoek bent naar een shirt van jouw favoriete speler, zoals Berghuis of Bergwijn, of gewoon een algemeen Ajax shirt, wij hebben wat je zoekt.

Ajax thuisshirt 2023-2024

Het thuisshirt voor het seizoen 23/24 is geïnspireerd op het Ajax shirt uit de jaren '70. Destijds stond het logo namelijk altijd in het midden gecentreerd op het thuisshirt en dat is bij dit shirt ook weer het geval, voor het eerst sinds 2010. Daarnaast valt op dat de rode baan breder is dan normaal en niet doorloopt op de mouwen. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals.

Ajax uitshirt 2023-2024

Het uitshirt van Ajax is dit jaar wit met een groen/blauw/roze design met zwarte details. Zo is het logo van zowel Ajax als adidas in het zwart en ook het logo van hoofdsponsor Ziggo staat in zwarte letters op het uitshirt. 

Het Ajax uitshirt is net zo stijlvol en comfortabel als het thuisshirt. Het uitshirt is verkrijgbaar in dezelfde maten en voor zowel volwassenen als kinderen en is voorzien van het bekende Ajax embleem, zodat je er goed uitziet terwijl je jouw favoriete club support.

Ajax 3rd shirt 2023-2024

Het derde shirt van Ajax is dit seizoen net als altijd weer een opvallende verschijning. Het is een zwart/grijs/zilver shirt met een design van diamanten, een verwijzing naar de diamanten die uit de jeugdopleiding. Meer weten over het verhaal achter het derde shirt? Hier lees je alles over het derde shirt van Ajax voor het seizoen 2023/2024.

Ajax Shirt 2023/2024

Het seizoen komt bijna weer ten einde en dat betekent dat de shirts voor volgend seizoen er alweer aan komen. Wanneer de nieuwe Ajax shirts beschikbaar komen is nog niet exact bekend, maar dat het in de zomer van 2023 gaat komen is wel zeker. Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan ook zeker in voor onze nieuwsbrief.

Ajax Tenue 

Naast het thuis-, uit- en derde shirt van Ajax, vind je bij alle shirts ook de bijbehorende tenues bij VoetbalDirect. De tenues bestaan uit het shirt, broekje en sokken en is verkrijgbaar voor zowel volwassenen als kinderen.

Trainingstenue Ajax 

Naast de wedstrijdshirts van Ajax heeft VoetbalDirect ook een allerlei andere shirts zoals een Ajax Polo en een Ajax Trainingsshirt. Van het Ajax Trainingsshirt zijn er meerdere kleuren beschikbaar. Het trainingsshirt wordt door de spelers van Ajax gedragen op trainingen. Samen met het Ajax Trainingsshort maak je het trainingstenue compleet. 

Ajax Trainingsset 2023-2024

De Ajax Trainingsset 2023-2024 is een trainingsset waar heerlijk in getraind kan worden of in vrije tijd gedragen kan worden. Bij VoetbalDirect zijn er meerder Ajax trainingsset te verkrijgen in verschillende kleuren. Koop de populaire Ajax trainingsset 2023-2024 en haal alles uit je training. 

Ajax Sale

Bij VoetbalDirect vind je ook alle Ajax Sale items. Deze items worden meestal onderin gezet om zo een Outlet overzicht te creëeren. Daarnaast hebben we ook een aparte Ajax outlet categorie, om gemakkelijk alle Ajax sale artikelen bij elkaar te hebben. Deze vind je in onze Sale categorie

Geschiedenis

AFC Ajax is een Nederlandse voetbalclub uit de hoofdstad Amsterdam. De club is in 1900 opgericht en behoort tot de traditionele topdrie van Nederland. Ajax heeft in het verleden vele prijzen gewonnen, zowel nationaal als internationaal, en vooral het voetbal dat het liet zien is blijven hangen in het buitenland. Het totaalvoetbal dat het “Gouden Ajax” op de mat legde in die tijd wordt nog altijd geroemd door mensen in de voetballerij. Het Ajax uit de jaren 70 is dan ook uitgeroepen tot het beste team ooit van de vorige eeuw.

 Het ajax van de jaren ’70 wordt in binnen- en buitenland nog steeds geroemd door het voetbal dat zij lieten zien. Met spelers als Sjaak Swart, Johny Rep en Johan Cruijff veroverde Ajax, in het witte shirt met rode baan, Europa. In de jaren ’80 ging Ajax op dezelfde voet verder. Marco van Basten maakte in 1982 zijn debuut en werd daarna aan de hand van Johan Cruijff gevormd tot een van de beste spitsen van de wereld.

 Ajax heeft het altijd al moeten hebben van spelers die doorstromen vanuit de eigen jeugd. Dat bleek ook in de Champions League finale van 1995. Het duel van Ajax en AC Milan in het Ernst-Happelstadion was een moeilijke wedstrijd voor Ajax, maar de Amsterdammers trokken uiteindelijk toch aan het langste eind. De zelf-opgeleide Patrick Kluivert punterde Ajax naar de laatst gewonnen Champions League beker voor een Nederlandse club.