BIG SALE  - Tot 80% korting op voetbal items!

AS Monaco Shirt. AS Monaco Trainingspak

Zoek jij een nieuw AS Monaco shirt? Zoek dan niet verder! VoetbalDirect heeft de nieuwste Monaco voetbalshirts uit voorraad leverbaar. AS Monaco shirt thuis wordt gebruikt in de thuiswedstrijden. Deze wedstrijden worden gespeeld in het Stade Louis II stadion in Monaco. De ploeg speelt in de Ligue1. Naast het AS Monaco voetbalshirt kun je ook het AS Monaco trainingspak zelf samenstellen. Ook zijn er al samengestelde AS Monaco trainingspakken online verkrijgbaar. Zoek jouw favoriete Monaco shirt en moedig ze aan.

Nike AS Monaco shirt

Het AS Monaco shirt wordt in samenwerking met Nike elk jaar weer opnieuw gereleased. Het Monaco shirt heeft al jaren de bekende rood-witte kleurstelling en wordt gedragen in alle thuiswedstrijden van AS Monaco.

As Monaco Drill Top

De AS Monaco Drill Top is een trainingtop die ideaal te dragen is tijdens voetbaltrainingen. De spelers van Monaco zullen de AS Monaco Training Top dragen tijdens trainingen. De Nike Monaco Drill top heeft een aansluitende pasvorm en is gemaakt van elastich materiaal. Dit biedt extra draagcomfort aan de speler. Kies jouw favoriete AS Monaco Drill top en haal alles uit jouw trainingen of support Monaco tijdens de wedstrijden.

AS Monaco Trainingspak

Een trainingspak van Monaco koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect. Selecteer jouw favoriete AS Monaco Trainingspak, kies je maat van elk artikel en bestel! Wij zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk in huis is. Het trainingspak bestaat uit een AS Monaco Trainingsbroek en een AS Monaco Drill Top. Deze artikelen hebben een fijne pasvorm en zijn ideaal om mee te trainingen, maar een Monaco trainingspak kan ook prima in vrije tijd gedragen worden.

As Monaco trainingspak 2019

Het nieuwe Trainingspak van AS Monaco voor het seizoen 2019-2020 zal online komen zodra de release is geweest van de nieuwe AS Monaco collectie voor het nieuwe seizoen. Het AS Monaco Trainingspak 2019 is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. 

Lees meer
AS Monaco Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Clubs AS Monaco Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.