LA Galaxy Fanshop

1
Welke club zoek je?

LA Galaxy Shirt, LA Galaxy Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je LA Galaxy trainingspak of LA Galaxy voetbalshirt. Binnen ons assortiment hebben we de verschillende LA Galaxy shirts namelijk het LA Galaxy thuisshirt en het LA Galaxy uitshirt. De huidige sponsor van de trainingspakken en de shirts van LA Galaxy is adidas.

LA Galaxy Shirt

Het thuistenue van LA Galaxy is traditioneel wit met een blauwe streep. Het Galaxy uitshirt heeft elk jaar een nieuw design.

LA Galaxy Shirt 2021

Het nieuwste shirt van LA Galaxy voor het seizoen 2021-2022 vind je na release altijd online bij VoetbalDirect. Het LA Galaxy shirt 2021wordt gedragen tijden officiële wedstrijden van LA Galaxy.

LA Galaxy Trainingspak

De trainingspakken van LA Galaxy worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het LA Galaxy trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. Het LA Galaxy trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

LA Galaxy Training Top

Een LA Galaxy trainingtop is heerlijk om in te trainen en kan gemakkelijk gecombineerd worden met een LA Galaxy trainingsbroek. De trainingtops van grote clubs worden steeds populairder dit geldt ook voor de LA Galaxy trainingtop. Dus wees er snel bij om jouw favoriete kleur te kunnen dragen.

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice. .