Kroatië Fanshop

6
Kies een land

Kroatië Fanshop

In de Kroatië Fanshop van VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel Kroatië shirts voor thuis- en uitwedstrijden. Om de twee jaar brengt de Kroatische Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Nike een nieuwe collectie uit voor het Kroatische voetbalelftal. De Kroaten spelen hiermee wedstrijden op een eindtoernooi, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in kwalificatie- en oefenwedstrijden.

Kroatië shirt

In de Kroatië Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere Kroatië shirts online verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt zul je hier het thuisshirt, uitshirt en trianingsshirts vinden. Het thuisshirt van Kroatië heeft zoals altijd rood en witten blokken.

Naast de Kroatië replica wedstrijdshirts heeft VoetbalDirect ook het Kroatië trainingsshirt online verkrijgbaar. Deze shirts worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden.

Alle Kroatië shirts zijn verkrijgbaar in onze Kroatië Fanshop en zijn beschikbaar in junior en senior maten. Zit jouw favoriete Kroatië voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Kroatië Thuis Shirt 2024-2026

Het thuisshirt geeft een nieuwe twist aan de traditionele rode en witte blokken van de nationale vlag. De grote rode blokken op een witte achtergrond zijn opvallend en uniek. Het shirt is afgewerkt met een subtiele v-hals met een gevouwen kraag.

Kroatië Uit Shirt 2024-2026

Het uitshirt is geïnspireerd op de helden van 1998, met diagonale donkerblauwe en blauwe blokken als eerbetoon. Het shirt bevat ook diagonale rode strepen voor een dynamische uitstraling. Het shirt is afgewerkt met een ronde hals.

Kroatië Trainingspak

Naast de tenues en trainingssets vind je bij VoetbalDirect ook de bijbehorende trainingspakken van het Kroatische elftal. Het trainingspak komt in dezelfde kleuren als de trainingssets en bestaat uit een training top en een trainingsbroek. Je kunt onze vooraf samengestelde trainingspakken aanschaffen, maar je kunt ook zelf een trainings top en een trainingsbroek combineren.

Historie Kroatisch Voetbalelftal

Het Kroatisch voetbalelftal heeft een rijke geschiedenis en is een trotse vertegenwoordiger van Kroatië op het internationale toneel. Een hoogtepunt was de sensationele derde plaats op het WK voetbal in 1998. Sindsdien heeft Kroatië regelmatig deelgenomen aan grote toernooien, waaronder het EK en de Wereldbeker. Het team heeft ook successen geboekt in de UEFA Nations League en heeft een sterke aanwezigheid op regionale toernooien zoals de Balkan Cup. Beroemde Kroatische spelers zijn onder meer Davor Šuker, Luka Modrić, Ivan Rakitić en Mario Mandžukić.