adidas Copa Mundial

3
Kies een doelgroep

adidas Copa Mundial

Voetbalschoenen klassieker dan de adidas Copa Mundial ga je niet vinden. De Mundial kent iedereen en wordt nog steeds door veel voetballers gedragen. Na al die tijd blijft het één van de meest verkochte voetbalschoen. adidas heeft een moderne versie van de adidas Copa Mundial namelijk de adidas Copa, alleen blijft deze voetbalschoen altijd als classic te koop bij VoetbalDirect.

 

Ondergronden Copa Mundial voetbalschoenen

De Copa Mundial is verkrijgbaar met verschillende zolen, namelijk de FG, TF en indoor. TF staat voor turf en is goed te gebruiken op kunstgras en/of straat. De Copa Mundial Indoor is voor zaalvoetbal gemaakt en heeft dan ook een non-marking zool.

zwarte adidas Copa Mundial

In de loop de jaren zijn er verschillende kleuren adidas Copa mundial geprobeerd, de Copa Mundial zwart blijft ten alle tijden het meest populair. Dit mede dankzij de klassieke look van vroeger. Vandaar dat VoetbalDirect de zwarte Copa Mundial Voetbalschoen zo goed als altijd op voorraad heeft!

Historie copa Mundial voetbalschoen

De adidas Copa Mundial werd gereleased in 1979 en was bestemd voor het wereldkampioenschap in 1982 in Spanje. Copa Muncial betekent ook Wereldkampioenschap in het Spaans. De schoen, gemaakt in de buurt van Frankfurt, heeft een kangaroe ledere upper en daardoor erg soepel. De schoen werd gedragen door wereldsterren als Zinedine Zidane, Diego Maradona, Franz Beckenbauer en Jari Litmanen. Mede dankzij deze spelers is de Copa Mundial niet meer weg te denken uit de voetballerij.