Neymar voetbalschoenen

1
Kies een ondergrond

Neymar Voetbalschoenen

Neymar schoenen online kopen

Neymar voetbalschoenen online kopen? Dat doe je bij VoetbalDirect. Wij hebben een breed assortiment aan Neymar schoenen. De wereldster komt jaarlijk een aantal keren met zijn eigen schoenen in samenwerking met Nike. Neymar speelt hiermee als enige zijn wedstrijden. Wil jij als net als Neymar op deze unieke schoenencollectie lopen? Wees er snel bij, want de voetbalschoenen Neymar zijn in beperkte oplage beschikbaar.

Nieuwste Neymar schoenen

De nieuwste Neymar schoenen komen uit de Nike Silencio pack! De opvallende witte schoen met grijze details, met onder andere de tekst ssshh, staat voor alle criticasters die hij de mond wil snoeren door zijn voeten te laten spreken. De nieuwste Neymar voetbalschoenen vind je voor jong en oud in diverse prijspunten.

Neymar story

Neymar Da Silva Santos Junior is een wereldberoemde voetballer uit Brazilië. Neymar debuteerde in 2009 in de hoofdmacht van Santos en werd in 2013 officieel gepresenteerd bij FC Barcelona. Na vier succcesvolle jaren waarin hij samen met Messi en Suarez een goud trio vormde voorin, ging hij voor een recordbedrag naar PSG. Hij werd voor 220 miljoen gekocht en was in één keer de duurste speler aller tijden. Hij geldt nu als één van de beste spelers ter wereld, maar komt ook vaak wat negatiever in het nieuws door onsportief spel tijdens de wedstrijd. Al met al heeft Neymar al 19 prijzen met clubs behaald en 3 prijzen, waaronder de Olympische Spelen, bij het Nationale Elftal van Brazilië.