Het nieuwste zwarte Edge of Darkness Pack van adidas: de X en de Copa!

3 January 2022
Het nieuwste zwarte Edge of Darkness Pack van adidas: de X en de Copa!

Het nieuwste zwarte Edge of Darkness Pack van adidas: de X en de Copa!

Welk model past het beste bij jou?

Ook dit jaar komt adidas met een spetterend pack vol zwarte schoenen: Edge of Darkness. De eerste silo’s zijn al gereleased: de X en de Copa. De zwarte kleur op de schoenen wordt verrijkt met de kleuren blauw, wit en rood. Het populaire pack zit ook dit jaar weer vol met verbeteringen. Benieuwd welke dit zijn? Wij leggen het je uit!

X Speedflow

Nog meer snelheid: de missie van de X Speedflow. De X is licht van gewicht en heeft een speciaal speedframe die jou nog sneller maakt. Het speedframe aan de onderzijde van de schoen zorgt naast explosieve snelheid ook voor efficiëntie en kracht. Daarnaast bevat de schoen over een verbetert agilityframe en een adaptieve pasvorm. Naast de verschillende schoenen van de X komt adidas ook met keepershandschoenen die perfect passen bij de verbeterde X.

De bovenkant van de nieuwe adidas X Speedflow + (zoals op de afbeelding) is overwegend zwart met kleine details van rood, wit en blauw. Deze versie is veterloos en zorgt ervoor dat je voet gedurende de hele wedstrijd of training comfortabel zit. Ben je toch op zoek naar een schoen met veters? Dan is deze schoen wat voor jou!

Copa Sense

Wil jij controle over de bal hebben en extra techniek laten zien? Dan is deze schoen zeker wat voor jou.

Gevoel; dat is waar het om draait bij de Copa Sense van adidas. De binnenkant van de hiel bevat speciale pods zodat je voet perfect in de schoen past. Aan de zijkant van de schoen bevinden zich zogeheten touchpods die er voor zorgen dat de bal dicht bij de voet blijft. De zwarte schoen wordt aan de achterkant verrijkt met de blauw, wit en rode kleur.

Vind jij deze nieuwe zwarte schoenen van adidas ook zo gaaf? Bekijk dan hier het gehele Edge of Darkness pack!

Hoe houd je je nieuwe schoenen mooi?

Bij de aankoop van deze voetbalschoenen wil je ze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Het is daarom belangrijk om gelijk na gebruik je voetbalschoenen schoon te maken door zand, gras of aarde met een zachte borstel tussen je noppen te verwijderen. Gebruik nooit schoonmaakmiddelen om je schoenen schoon te maken.

Vergeet daarnaast ook niet om je schoenen uit je voetbaltas te halen. Regenachtige wedstrijd of training gehad? Leg je voetbalschoenen nooit op of onder een verwarming, maar laat ze drogen met wat krantpapier in de schoen.