adidas X, adidas X Ghosted voetbalschoenen

De nieuwste collectie adidas X voetbalschoenen zijn natuurlijk te bestellen bij VoetbalDirect. Deze voetbalschoenen zijn in 2015 uitgebracht door adidas om te voldoen aan de eisen die het hedendaagse spel met zich meebrengt. In de jaren is het spelletje namelijk erg veranderd. Er wordt steeds meer van spelers verwacht, de behoeften van de spelers zijn anders net zoals de kenmerken. Er zijn veel spelers die chaos creeëren op het veld, hierbij moet gedacht worden aan Salah, Gabriel Jesus, Gareth Bale en Thomas Müller, en daar is de adidas X voetbalschoen uitstekend voor. De adidas X wordt niet alleen geproduceerd voor senioren, er is namelijk een breed assortiment aan adidas X kids voetbalschoenen.

Nieuwe adidas X Ghosted

Het nieuwste model uit de adidas X collectie is de adidas X Ghosted. Deze schoen is voor het eerst gereleased in de zomer van 2020 en is de opvolger van de 'oude' adidas X. De adidas X Ghosted is sneller dan ooit en is gemaakt voor de behendigste spelers van het veld, zoals Mo Salah. Ben jij eenzelfde type speler? Dan is de adidas X Ghosted waarschijnlijk de juiste schoen voor jou. 

adidas X Ghosted modellen

De adidas X Ghosted bevat vier modellen in prijspunten. Van .1 naar de .4. De adidas X Ghosted .1 is de meest geavanceerd model in ons assortimen en daardoor ook de duurste variant. Gemaakt voor de fanatieke speler die graag op de beste voetbalschoenen speelt. De X Ghosted .2 is voor de fanatieke speler die niet teveel geld wilt uitgeven. De X Ghosted .3 en X Ghosted .4 zijn voor de neutrale voetballer die voor een klein prijsje goede voetbalschoenen wilt kopen.

adidas X Ghosted .1

De adidas X Ghosted .1 is de nieuwste schoen uit de adidas X lijn. De schoen is de opvolger van de adidas X 19.1 en heeft zelfs een nieuwe naam gekregen, omdat de schoen flink vernieuwd is. De schoen is uitgerust met een lichte, iets doorschijnende Fluroskin-bovenwerk en een veerkrachtig Carbitex-inzetstuk. De Speedframe-loopzool die de oude X al had, heeft deze X Ghosted nog steeds. De X Ghosted .1 wordt onder andere gedragen door Mo Salah en is de perfecte schoen voor de explosieve aanvaller. De adidas X Ghosted .1 is verkrijgbaar voor jong en oud en is voor meerdere ondergronden beschikbaar, waaronder bijvoorbeeld grasvelden en kunstgrasvelden. 

adidas X Ghosted .2

De adidas X Ghosted .2 is het model wat na het topmodel, de Ghosted .1 komt. De adidas X Ghosted .2 lijkt heel veel op de duurdere variant en is eigenlijk alleen van iets mindere materialen gemaakt. De schoen is gemaakt van lichtgewicht materiaal en is daarmee uitermate geschikt voor de behendige voetballer die het topmodel iets te duur vindt. 

adidas X Ghosted .3

De adidas X Ghosted .3 is geschikt voor de recreatieve voetballer die op zoek is naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en een schoen die hem of haar helpt om zo behendig mogelijk te zijn. De adidas X Ghosted .3 is beschikbaar voor meerdere ondergronden, waaronder grasvelden en kunstgrasvelden, en is daarnaast ook beschikbaar voor kinderen en volwassenen. 

adidas X Ghosted .4

De adidas X Ghosted .4 is voornamelijk bedoeld voor de recreatieve voetballer die op zoek is naar een schoen die hem of haar helpt om zo behendig mogelijk te zijn tegen een zo laag mogelijke prijs. Ben jij hiernaar op zoek? Dan is dit de schoen voor jou. De adidas X Ghosted .4 is verkrijgbaar voor meerdere ondergronden, waaronder grasvelden en kunstgrasvelden, en is ook beschikbaar voor kinderen en volwassenen. 

Zwarte adidas X en andere kleuren

De adidas X is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Dit hangt af van welke campagne actief is op dat moment. Zo is er een keer een gele adidas x en een rode adidas x geweest. De meest populaire adidas X Ghosted is de zwarte adidas X en zwarte adidas X Ghosted voetbalschoen.

adidas X Technologieën

Creatieve, wendbare, snelle en aanvallend ingestelde voetballers spelen op de X Ghosted en de voetbalschoen is door adidas ook speciaal voor hen gemaakt. Na jarenlange ontwikkeling en discussies met de spelers en trainers heeft adidas de perfecte voetbalschoen ontwikkeld voor intuïtieve voetballers.

Het design van de schoen is zodanig gemaakt dat deze snelheid en explosiviteit uitstraalt. De adidas X voetbalschoen heeft in één schoen twee soorten designs. De buitenkant van de schoen ondersteunt de voet bij de eerste stap, de binnenkant van de schoen ondersteunt de voet bij het afzetten voor de volgende move. De diagonaal geplaatste noppen bij de voorvoet spelen hierbij een belangrijke rol. Deze zijn zo geplaatst dat de voetballer constante grip heeft tijdens het voetballen.

De adidas X heeft een licht, doorschijnend Fluroskin-bovenwerk en dit zorgt voor een enorme stabiliteit in de schoen, de schoen en jouw voet worden als het ware één geheel. Adidas zelf noemt het een ''vacuümpasvorm'' en hiermee bedoelen ze dat de schoen zich echt gaat vormen naar de voet van degene die de schoen draagt. 

Bij het maken van de X heeft adidas overal aan gedacht. Doordat deze schoen speciaal gemaakt is voor wendbare en aanvallend ingestelde spelers moet de schoen zo licht mogelijk zijn. Dit hebben ze gedaan met specifieke materiaal keuze, maar dat was nog niet genoeg. Door op strategische plekken een deel van de buitenzool weg te halen is de schoen nog lichter geworden.

Ben jij niet te temmen, puur, wendbaar en erg verrassend? Dan ben jij een X! Destroy order. Cause chaos met adidas X voetbalschoenen.

adidas X Ghosted
Selecteer een doelgroep
Filteren
Gekozen filters
 1. Productlijn X Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 53

Pagina
Filteren
 1. - 25%
  adidas X Ghosted .1 FG
  adidas X Ghosted .1 FG
  Vanaf € 164,95 Normale prijs € 220,00
 2. adidas X Ghosted .1 FG Kids
  adidas X Ghosted .1 FG Kids
  Vanaf € 89,95 Normale prijs € 100,00
 3. - 25%
  adidas X Ghosted .1 AG
  adidas X Ghosted .1 AG
  Vanaf € 164,95 Normale prijs € 220,00
 4. adidas X Ghosted .3 FG Kids
  adidas X Ghosted .3 FG Kids
  Vanaf € 49,95 Normale prijs € 55,00
 1. adidas X Ghosted .3 MG
  adidas X Ghosted .3 MG
  Vanaf € 71,95 Normale prijs € 80,00
 2. adidas X Ghosted .3 MG Kids
  adidas X Ghosted .3 MG Kids
  Vanaf € 49,95 Normale prijs € 55,00
 3. adidas X Ghosted .4 FxG
  adidas X Ghosted .4 FxG
  Vanaf € 44,95 Normale prijs € 50,00
 1. - 50%
  adidas X Ghosted .2 FG
  adidas X Ghosted .2 FG
  Vanaf € 64,95 Normale prijs € 130,00
 2. - 29%
  adidas X Ghosted .1 FG
  adidas X Ghosted .1 FG
  Vanaf € 154,95 Normale prijs € 220,00
 3. - 25%
  adidas X Ghosted .3 FG
  adidas X Ghosted .3 FG
  Vanaf € 59,95 Normale prijs € 80,00
 4. - 10%
  adidas X Ghosted .4 FxG
  adidas X Ghosted .4 FxG
  Vanaf € 44,95 Normale prijs € 50,00
Selecteer een eigenschap
 1. - 40%
  adidas X Ghosted .1 FG
  adidas X Ghosted .1 FG
  Vanaf € 131,95 Normale prijs € 220,00
 2. - 40%
  adidas X Ghosted .2 FG
  adidas X Ghosted .2 FG
  Vanaf € 77,95 Normale prijs € 130,00
 3. - 40%
  adidas X Ghosted .3 FG
  adidas X Ghosted .3 FG
  Vanaf € 47,95 Normale prijs € 80,00
Selecteer een pasvorm
 1. - 40%
  adidas X Ghosted .3 MG
  adidas X Ghosted .3 MG
  Vanaf € 47,95 Normale prijs € 80,00
 2. - 40%
  adidas X Ghosted .4 FxG
  adidas X Ghosted .4 FxG
  Vanaf € 29,95 Normale prijs € 50,00
 3. - 31%
  adidas X Ghosted .3 SG
  adidas X Ghosted .3 SG
  Vanaf € 54,95 Normale prijs € 80,00

Producten 1-30 van 53

Pagina
Filteren