Fussballliebe! Overal en altijd

15 November 2023
Fussballliebe! Overal en altijd

Zojuist heeft adidas de nieuwe bal ‘Fussballliebe’ voor het komende Europees Kampioenschap gelanceerd. Deze kleurrijke bal zal tijdens elke EK-wedstrijd dé blikvanger zijn van mooie doelpunten, de knapste acties en meest memorabele momenten tijdens het toernooi. Aankomend jaar vind het toernooi plaats in Duitsland, waar het gegarandeerd weer de grootste sterren van het Europese voetbal bijeen zal brengen. Welk land krijgt naast Nederland nog meer jouw support?

Fussballliebe

Zoals elke voetbalfan tijdens deze EK-maand geen genoeg krijgt van alle wedstrijden op de televisie is deze bal geïnspireerd op de liefde voor dat ene spelletje. Het maakt namelijk niet uit op welk pleintje je staat, op welk gras je moet spelen of met hoeveel personen je bent… Zolang de bal maar kan rollen heb je de beste tijd van je leven.

De adidas Fussballliebe bal is uiteraard verkrijgbaar bij VoetbalDirect, zolang de voorraad strekt.

Verbeteringen aan de nieuwe EK bal

Zoals we van adidas gewend zijn brengt zij elk jaar vernieuwingen met zich mee, waardoor er tijdens wedstrijden optimaal gepresteerd kan worden. Met de nieuwste Precisionshell technologie kan je de Fussballliebe bal overal in het veld precies neerleggen waar je maar wilt. Getest door spelers en ontworpen voor een ieder. Zo ervaar je het spel geheel op eigen wijze!

Wanneer begint het EK in Duitsland eigenlijk?

Al enthousiast geraakt over het toernooi? Over een halfjaar barst dit voetbalfestijn los en kunnen we Oranje weer supporten. De openingswedstrijd zal op vrijdag 14 juni 2024 zijn in München, de finale is precies een maand later op zondag 14 juli 2024 in Berlijn. Kan het Nederlands elftal potten breken in Duitsland? Aan de Fussballliebe bal zal het in ieder geval niet liggen!