adidas EK 2024 Fussballliebe bal

26
Naar welk merk voetbal ben jij op zoek?

EK bal 2024

Bij VoetbalDirect vind je de nieuwe EK 2024 Fussballliebe bal. De bal is gemaakt door het Duitse merk adidas. De officiële naam luidt adidas Fussballliebe EK 2024 Bal. Tijdens het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland zullen spelers zoals Jude Bellingham, Kylian Mbappé, Frenkie de Jong, Kevin de Bruyne, Harry Kane en andere topspelers met deze adidas bal spelen.

adidas Fussballliebe Pro - De officiële wedstrijdbal

De adidas Fussballliebe Pro bal is de officële wedstrijdbal voor het EK 2024. Deze bal zal gebruikt worden tijdens alle wedstrijden van het EK. Deze bal is geavanceerder dan ooit, zo zijn de vliegsnelheid en rotatie van de bal verbeterd en is deze bal duurzamer dan zijn voorgangers.

  • Precisionshell Technologie: De bal is ontworpen voor optimale precisie, waardoor spelers het volledige potentieel van hun vaardigheden kunnen benutten.

  • Innovatieve Materialen: Geïnspireerd door locaties en kleuren van het toernooi, wordt het oppervlak van de bal verfraaid met geschilderde afwerkingen in glanzend wit en prachtige accentkleuren. De toevoeging van texturen zorgt voor een unieke tactiele ervaring.

  • Halo Lighting en Translucente Lagen: Het design wordt verder versterkt door halo lighting en gelaagde transparante materialen, waardoor de bal zowel op het veld als in de handen van spelers opvalt.

Wil je meer weten over de nieuwe EK bal? Lees dan onze blog over de officiële EK 2024 wedstrijdbal.

adidas Fussballliebe EK 2024 voetbal

Je vindt in deze categorie natuurlijk de officiële wedstrijdbal, maar daarnaast zijn er nog veel meer varianten. Populair is bijvoorbeeld de giftbox, een ideaal cadeautje voor tijdens de feestdagen of voor een verjaardag. De giftbox is verkrijgbaar in balmaat 5 en balmaat 4 zolang de voorraad strekt. Daarnaast vind je ook een mini-variant van de Fussballliebe EK bal en zijn er speciale EK trainingsballen die ook op verenigingen gebruitk kunnen worden. Tot slot is er ook een EK bal te vinden voor meerdere ondergronden. Zo vind je een geschikte bal voor gebruik in de zaal, op straat en er is zelfs een speciale beach variant die gemaakt is voor het strand. en er is zelfs een EK bal speciaal voor in de zaal. Voor iedere EK liefhebber is er dus wel een geschikte bal te vinden.

EK 2024 Fanshop

Naast de EK bal vind je bij VoetbalDirect ook alle officiële EK 2024 collecties. Uiteraard vind je hier het Nederlands elftal, maar ook de meeste andere landen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.