Boca Juniors

Boca Juniors Fanshop

De nieuwste Boca Juniors kleding vind je gemakkelijk en snel bij VoetbalDirect. Selecteer jouw maat en wij zorgen dat jouw kleding zo snel mogelijk in huis ligt waardoor jij de Argentijnen kunt aanmoedigen.

Boca Juniors Shirt

Je vindt bij VoetbalDirect onder andere de wedstrijdshirts van Boca Juniors en het Trainingspak. De wedstrijdshirts zijn het thuis- en uitshirt van Boca Juniors. Het Boca Juniors Trainingspak bestaat uit een top en een pant en wordt door de sterspelers gedragen tijdens de voorbereiding op wedstrijden!

Boca Juniors Trainingspak 2022

Het Boca Juniors Trainingspak bestaat uit een top en een pant en wordt door de sterspelers gedragen tijdens de voorbereiding op wedstrijden! Het Boca Juniors Trainingspak bevat ook een Boca Juniors Trainingsbroek. Het Trainingspak van Boca Juniors bestel je bij VoetbalDirect. 

Over Boca Juniors

Boca Juniors is een Argentijns voetbalelftal uit La Boca, een wijk in de hoofdstad Buenos Aires. Boca Juniors is de club waar de legendarische Maradonna heeft gespeeld. Andere bekende spelers als Gago en Tevez hebben ook voor deze club gespeeld. De club behoort tot de beste vijf clubs uit Argentinië.