ZonDagDeal | 10% extra korting op adidas clubitems met CODE: ADIDAS10
10% extra korting op adidas clubitems met CODE: ADIDAS10

Corinthians Fanshop

De nieuwste collectie van Corinthians shirts zijn natuurlijk te bestellen bij de Corinthians fanshop bij VoetbalDirect!

Corinthians Thuisshirt

Toen de Braziliaanse Ronaldo in 2009 zijn debuut maakte voor Corinthians, vroegen velen zich af of de voormalig spits van onder meer FC Barcelona en PSV nog enigszins in de buurt kon komen van zijn oude niveau. Zoals wel vaker wist El Fenomeno ook in de nadagen van zijn carrière nog de verwachtingen te overtreffen en won hij met zijn nieuwe club de dubbel in Brazilië.

Het Corinthians thuisshirt voor het seizoen 2019/2020 is geïnspireerd op de heldendaad van Ronaldo. Het shirt is wit en wordt gekenmerkt door 9 dunne, zwarte, verticale strepen, een verwijzing naar het rugnummer van Ronaldo bij Timão.

Corinthians Uitshirt

Het uitshirt van Corinthians is geïnspireerd door de tenues uit de jaren ’60. Het tenue is zwart met een ronde hals met dunne zwarte en witte strepen. Ook het uitshirt bestel je gemakkelijk en snel bij VoetbalDirect!

Over Corinthians

Corinthians is een Braziliaanse sportclub uit São Paulo die het meest bekend is om de voetbaltak. De club werd op 1 september 1910 opgericht door Italiaanse immigranten en werd vernoemd naar het Engelse Corinthian FC.

Corinthians is één van de meest succesvolle clubs in Brazilië en werd sinds 1990 al zeven keer kampioen van Brazilië. Ook internationaal is de club succesvol geweest door in 2012 de Copa Libertadores te winnen, en in 2000 en 2012 werd zelfs het wereldkampioenschap voor clubs gewonnen.

Corinthians Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Clubs Corinthians Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.