Hertha BSC Fanshop

1
Welke club zoek je?

Hertha BSC

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Hertha BSC trainingspak, shirt of het tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Hertha BSC. De collectie van Hertha BSC is verkrijgbaar voor heren, dames en kids. Heb je vragen over onze Hertha BSC collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over Hertha BSC

Hertha BSC is opgericht in 1892. De club speelde zijn thuiswedstrijden oorspronkelijk in de Plumpe, dat in de Tweede Wereldoorlog regelmatig werd gebombardeerd. Geleidelijk aan speelde Hertha steeds meer wedstrijden in het Berlijnse Olympia Stadion. Toen Hertha in 1971 failliet leek te gaan, was de club genoodzaakt "Die Plumpe" te verkopen. Hertha BSC heeft nog nooit kampioen geworden in de Bundesliga wel is Hertha BSC 3x kampioen geworden in de 2de Bundesliga.

Hertha BSC Shirt 2023/2024

Het thuisshirt voor het seizoen 2023/2024 is nog niet uitgebracht, het is dus nog niet bekend hoe het shirt er precies uit zal komen te zien. Wat wel vast staat is dat Nike de kledingsponsor zal zijn.