New York City Fanshop

1
Welke club zoek je?

New York City Shirt, New York City Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je New York City trainingspak of New York City voetbalshirt. Binnen ons assortiment hebben we de verschillende New York City shirts namelijk het New York City thuisshirt en het New York City uitshirt. De huidige sponsor van de trainingspakken en de shirts van New York City is adidas.

New York City Shirt

Het thuistenue van New York City is traditioneel blauw. Het New York City uitshirt heeft elk jaar een nieuw design en wordt vlak voor verkoop bekend gemaakt.

New York City Shirt 2021

Het nieuwste shirt van New York City voor het seizoen 2019-2020 vind je na release altijd online bij VoetbalDirect. Het New York City shirt 2021 wordt gedragen tijden officiële wedstrijden van New York City.

New York City Trainingspak

De trainingspakken van New York City worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het New York City trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. Het New York City trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

New York City Training Top

Een New York City trainingtop is heerlijk om in te trainen en kan gemakkelijk gecombineerd worden met een New York City trainingsbroek. De trainingtops van grote clubs worden steeds populairder dit geldt ook voor de New York City trainingtop. Dus wees er snel bij om jouw favoriete kleur te kunnen dragen.

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice. .