Valancia Shirt, Valencia Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Valencia Shirt, Valencia trainingsset of Valencia Trainingspak. Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, 3rd en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en sets.

FC Valencia Shirt

Een Valencia voetbalshirt heb je in verschillende kleuren en maten. Zo zijn er Valencia CF shirt wedstrijdshirts, namelijk het Valencia Thuisshirt, Uitshirt en Valencia 3rd shirt. Het thuisshirt van Valencia is vaak Wit met Oranje details. Het uitshirt en 3rd shirt verschilt elkaar jaar van kleur. Naast de Valencia wedstrijdshirts hebben wij ook trainingsshirt van Valencia online verkrijgbaar. Ideaal te combineren met een Valencia short.

Valencia Shirt 2021

Het Valencia shirt 2021 vind je na release altijd bij VoetbalDirect! Er komt in 2021 een nieuwe thuisshirt, uitshirt en een 3rd shirt ontworpen door de sponsor Puma.

Trainingspak Valencia

Het Valencia trainingspak is een ideaal pak van Puma om in te trainen. Het Valencia trainingspak bestaat uit een Valencia trainingsbroek en een top. Het door Puma geleverde trainingspak heeft alle elementen om zo comfortabel mogelijk te trainen. De spelers van Valencia dragen het pak tijdens de trainingen en in aanloop naar wedstrijden.

Valencia CF Tenue

Het Valencia tenue bestaat uit een Valencia voetbalshirt, Valencia short en eventueel Valencia sokken. Bij VoetbalDirect kun je een Valencia tenue zelf samenstellen. Zo kun je het Valencia thuistenue, Valencia tenue uit en Valencia 3rd tenue. Draag net als de sterspelers van Valencia het tenue tijdens jouw sportieve activiteiten.

Valencia Trainingsset kopen

Het trainingsset van Valencia bestaat uit een shirt en een short. Het Valencia Trainingsset wordt gedragen tijdens trainingen en in de warming up van wedstrijden van Valencia. De Valencia trainingssetjes zijn erg populair om tijdens het sporten te dragen of in vrije tijd tijdens zomerse temperaturen.

Valencia CF 

Valencia werd opgericht in 1919 en spelen sinds 1923 hun thuiswedstrijden in de 55.000 zitplaatsen tellende Mestalla . Valencia CF is al jaren een toonaangevende club in Spanje.

Valencia CF Fanshop
Selecteer een doelgroep
Filteren
Gekozen filters
 1. Clubs Valencia Verwijder dit artikel

16 producten

Filteren
 1. Puma Valencia Training Pant
  Puma Valencia Training Pant
  Vanaf € 62,95 Normale prijs € 70,00
Selecteer een kledingmaat
 1. Puma Valencia Training Pant
  Puma Valencia Training Pant
  Vanaf € 62,95 Normale prijs € 70,00

16 producten

Filteren