Griekenland Thuisshirt, Griekenland Uitshirt

Het Griekenland thuisshirt of uitshirt koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect! Om de twee jaar brengt de Griekse voetbalbond in samenwerking met Nike een nieuwe collectie uit voor het nationale elftal. In deze collectie zal de selectie schitteren op een EK of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd.

Griekenland Thuisshirt

In de Griekenland Fanshop van VoetbalDirect is het thuisshirt van het Griekse nationale elftal. Het thuisshirt van Griekenland heeft de traditionele witte kleur met blauwe accenten en de kledingsponsor is Nike. Wil jij net als sterren als Kostas Manolas, Sokratis Papastathopoulos en Kostas Mitroglou in dit shirt schitteren? Bestel hem dan snel bij VoetbalDirect.

Griekenland Uitshirt

In de Griekenland Fanshop van VoetbalDirect vind je het uitshirt van het Griekse nationale elftal. Ook het uitshirt bestel je gemakkelijk en snel bij VoetbalDirect.

Historie

Het Grieks nationaal elftal heeft een rijke historie. Hoewel in de beginjaren weinig werd gepresteerd, werd vanaf het begin van de 21e eeuw de opmars ingezet.

Griekenland heeft verschillende EK’s en WK’s gespeeld, maar de meest in het oog springende is zonder twijfel het EK 2004, waarin de Grieken tegen alle verwachtingen in met de winst naar huis gingen door gastland Portugal in de finale te verslaan.

Griekenland Thuisshirt, Griekenland Uitshirt
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Griekenland Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.