Rusland Shirt, Rusland Trainingspak

Het Rusland shirt of trainingspak koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect! Om de twee jaar brengt de Russische voetbalbond in samenwerking met Adidas een nieuwe collectie uit voor het nationale elftal. In deze collectie zal de selectie schitteren op een EK of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd.

EK 2020

Ook in 2020 zal Rusland weer van de partij zijn op een eindtoernooi. In een op voorhand lastige kwalificatie groep met België en Schotland als grootste concurrenten werden de Russen overtuigend tweede met maar liefst 9 punten meer dan de Schotten.

Rusland Shirt

In de Rusland Fanshop van VoetbalDirect is het thuisshirt van het Russische nationale elftal te vinden. Het thuisshirt van Rusland heeft de traditionele rode kleur en de kledingsponsor is Adidas. Wil jij net als sterren als Aleksandr Golovin, Artem Dzyuba en Fedor Smolov in dit shirt schitteren? Bestel hem dan snel bij VoetbalDirect.

Rusland Trainingspak

In de Rusland Fanshop van VoetbalDirect vind je het trainingspak van het Russische nationale elftal. Het trainingspak bestaat uit een Training Top en een Training Pant. Het Rusland trainingspak is ideaal om in te trainen, maar kan ook uitstekend gedragen worden in vrije tijd.

Historie

Het Russisch nationaal elftal heeft nog relatief weinig geschiedenis. Van 1923 tot 1992 kwamen de Russische voetballers namelijk uit voor het voetbalelftal van de Sovjet-Unie. De eerste officiële interland van Rusland in ruim 70 jaar was in 1992 tegen Mexico.

Sinds 1992 heeft het Russische elftal wisselende successen geboekt. Ze hebben zich niet weten te kwalificeren voor een aantal eindtoernooien, maar haalde in 2008 onder leiding van Guus Hiddink de halve finale van het EK. Op het WK 2018 in eigen land haalde Rusland de kwartfinale.

Rusland Shirt, Rusland Trainingspak
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Rusland Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.