Zwitserland Fanshop

4
Kies een land

Zwitserland Shirt, Zwitserland Trainingspak

Het Zwitserland shirt of trainingspak koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect! Om de twee jaar brengt de Zwitserse voetbalbond in samenwerking met Puma een nieuwe collectie uit voor het nationale elftal. In deze collectie zal de selectie schitteren op een EK of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd.

Zwitserland Thuisshirt 2022-2023

Het thuisshirt is geïnspireerd op de Zwitserse shirts uit de jaren '90. In die jaren kwam het Zwitserse voetbal weer boven drijven na jaren waarin het zich niet wist te kwalificeren voor een eindtoernooi. Het shirt is rood met horizontale witte lijnen aan de bovenkant. Het shirt is verder afgewerkt met een V-hals.

Zwitserland Uitshirt 2022-2023

Het uitshirt is wit met een opvallend rood vlak op de borst, waarin het rugnummer van de speler is verwerkt. Aan de rechterkant van dit vlak vind je het logo van de Zwitserse voetbalbond en aan de linkerkant de vlag van het land. Het shirt is verder afgewerkt met een V-hals.

Zwitserland Trainingspak

In de Zwitserland Fanshop van VoetbalDirect vind je het trainingspak van het Zwitsers nationaal elftal. Het trainingspak bestaat uit een training top en een trainingsbroek. Het Zwitserland trainingspak is ideaal om in te trainen, maar kan ook uitstekend gedragen worden in vrije tijd.