Touzani voetbalkleding

Aanbevolen:

Touzani Kleding

Touzani Kleding collectie

Op zoek naar Touzani kleding? Die vind je bij VoetbalDirect. Een breed assortiment en ruime voorraad aan Touzani kleding artikelen. De legendarische straatvoetballer Soufiane Touzani heeft zijn eigen Touzani streetwear kledinglijn ontworpen. Deze kleding van Touzani is geïnspireerd op zijn ervaringen als straatvoetballer en straalt zelfverzekerdheid en ambitie uit. De Touzani streetwear bestaat onder andere uit Touzani trainingspak, Touzani AKKA shirt, Touzani short en Touzani Jack. De Touzani Kleding heeft de juiste materialen, designs en technieken om optimaal te kunnen presteren op straat of op het veld. Met jouw Touzani kledingsetje heb je alles in huis om een ongekende straatvoetballer te worden net als Soufiane Touzani Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel je Touzani kleding.

Touzani Trainingspak

Een Touzani trainingspak vind je gemakkelijk bij VoetbalDirect. Ga naar de Touzani collectie selecteer kledingtype Trainingspakken en je ziet een mooi overzicht van alle Touzani Trainingspakken. Deze trainingspakken zijn deels zelf samengesteld hierdoor kun je bij de meeste Touzani pakken een aparte maat per kledingstuk selecteren. Zo heb jij binnen no time een op maat gemaakt Touzani Trainingspak!

Touzani Kids

Wil je graag Touzani kinderkleding? De Touzani kids kledingcollectie vind je bij VoetbalDirect. Alle trainingspakken van Touzani zijn ook verkrijgbaar voor de opkomende generatie straatvoetballers. De Touzani trainingspakken zijn alvast voor je samengesteld zodat je garantie hebt van de mooiste kleurcombinaties. Kies de kleur die bij je past en laat je straatvoetbalskills zien in de beste straatvoetbalkleding!

Touzani Historie

Touzani is, nadat hij noodgedwongen moest stoppen met zijn professionele voetbalcarrière, zich gaan ontwikkelen op gebied van straatvoetbal. Zijn ongelooflijke skills op freestyle gebied werden opgemerkt op Social Media. Dit rolde uit in een samenwerking met EA Sports voor de game FIFA Street en zijn eigen succesvolle Youtube kanaal ‘Touzani TV’. Wereldsterren als Neymar gebruiken zijn skills tijdens wedstrijden en dat leverde hem wereldwijde bekendheid op.