adidas Nemeziz voetbalschoenen

De nieuwste collectie adidas Nemeziz voetbalschoenen zijn natuurlijk te verkrijgen bij VoetbalDirect. De addias Nemeziz werd in 2017 geïntroduceerd om te voldoen aan alle eisen die het voetbal van vandaag de dag met zich meebrengt. De schoen die door adidas is ontwikkeld om de wendbaarste spelers nog wendbaarder te maken. Het spel is immers steeds sneller geworden en er wordt meer en meer van de spelers op het veld verwacht. Vandaar dat de grote ster van Barcelona Lionel Messi zijn wedstrijden speelt op de adidas Nemeziz.


Verschillende modellen adidas Nemeziz

Net zoals alle andere collecties van adidas is ook de Nemeziz onderverdeeld in verschillende modellen. De adidas Nemeziz + is het topmodel voor de spelers die van schoenen houden zonder veters. Als je liever wel veters hebt, net zoals Lionel Messi, kies je voor de adidas Nemeziz 19.1 model. Met een cijfer wordt aangegeven om welk model het gaat. Alle Nemeziz voetbalschoenen zijn van de hoogwaardige kwaliteit die je kan verwachten van adidas, maar de goedkopere modellen zijn van andere mindere geavanceerde materialen gemaakt. Denk aan de Nemeziz 19.2, Nemeziz 19.3 en Nemeziz 19.4 modellen. Je vind ook de speciale adidas Nemeziz Messi voetbalschoen die gepersonaliseerd is met de naam Messi en het Messi logo. Per seizoen verschilt het welke kleuren en modellen er beschikbaar zijn.

adidas Nemeziz voetbalschoenen voor junior en dames

De adidas Nemeziz zijn online te bestellen in junior en senior maten. De senior maten zijn ook toegankelijk voor damesvoetbal. De adidas Nemeziz kids hebben een ander prijspunt en uiteraard kleinere maten.

adidas Nemeziz zwart en andere kleuren

De adidas Nemeziz zijn in verschillende kleuren online verkrijgbaar. Dit hangt er vanaf welke campagne actief is, het merk adidas brengt elke keer weer een nieuwe kleur uit. Dit gebeurt om de 2 a 3 maanden gemiddeld. De meest populaire kleur is zwart, en deze wordt ook langer doorgevoerd door adidas. De zwarte adidas Nemeziz is de meest populaire schoen uit deze silo.

Technologieën

De meest creatieve, wendbare en snelle spelers spelen hun wedstrijden op de adidas Nemeziz. Deze voetbalschoen is dan ook speciaal voor juist die onvoorspelbare spelers ontwikkeld. Na jarenlange ontwikkeling heeft adidas dan eindelijk de perfecte voetbalschoen ontwikkeld voor de wendbaarste spelers die er zijn.

adidas heeft dan ook flink ingespeeld op alles wat een wendbare speler nodig heeft. De Nemeziz beschikt namelijk over het  speciale 360 Agility Bandage System die al jouw explosieve acties en moves ondersteund. De revolutionaire Torison Tape is geïnspireerd op sporttape wat de beweeglijkheid optimaal bevorderd. Dit maakt de schoen erg geschikt voor dé onvoorspelbare speler.

De adidas Nemeziz heeft een fantastische pasvorm die weinig ingelopen hoeft te worden voor een perfecte fit. Dit komt door speciale technologieën bij de voorvoet die de perfecte fit bevorderen. Dit zorgt er mede voor dat je reactievermogen verbeterd wordt zodat je altijd en overal een stap sneller dan jouw tegenstander bent.

De zool van de adidas Nemeziz moet natuurlijk ook optimaal zijn. Een schoen voor wendbare en snelle spelers moet natuurlijk erg licht zijn. Hier hebben zij bij adidas dan ook alles voor gedaan. Ook de noppen zijn een belangrijk aspect van een wendbare spelers. De noppen van de adidas Nemeziz zijn zo strategisch geplaatst dat dit elke move bevorderd. De loopzool bevat daarnaast ook speciale technologieën die naast extra comfort ook explosieve kracht en goede grip biedt bij het accelereren en het inzetten van een onvoorspelbare actie.


Ben jij ontzettend wendbaar? Ben jij diegene die met zijn onvoorspelbare acties veel kansen creëert? Dan ben jij Nemeziz! Unlock Agility met de adidas Nemeziz voetbalschoenen!


Heb je vragen over de adidas Nemeziz voetbalschoenen die we hier niet beantwoorden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

adidas Nemeziz
Filteren
Gekozen filters
  1. Productlijn Nemeziz Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.