Polen Voetbalshirt, Polen Tenue

Om de twee jaar brengt de Poolse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor nike een nieuw Polen kledingcollectie uit voor het Poolse voetbalelftal. Deze collectie bestaat uit een shirt voor thuis en uitwedstrijden inclusief bijpassende short, en uit trainingskleding. In deze collectie speelt de nationale ploeg van Polen zijn wedstrijden op een EK of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in aanloop en tijdens de kwalificatie wedstrijden voor een EK of WK en tijdens de Nations League.

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Polen Fanshop een Polen voetbalshirt, short, sokken, jack, trainingsbroek of het complete tenue. Ook is het mogelijk om je eigen Polen trainingspak samen te stellen.

EK 2020

Polen heeft zich overtuigend weten te plaatsen voor het EK 2020 door als groepshoofd in groep G onder andere Oostenrijk achter zich te laten. Daardoor zal Polen er voor de vierde keer op rij bij zijn op het Europees Kampioenschap! Kan het sterrenteam onder leiding van Robert Lewandowski verassen? 

PolenVoetbalshirt

In de Polen Fanshop van VoetbalDirect zijn er verschillende Polen voetbalshirts te vinden, denk aan het Thuisshirt, Uitshirt en het trainingsshirt. Het thuisshirt van Polen zal gedragen worden tijdens het EK 2020 en de kwalificatie voor het WK 2022. 

Het Polen trainingsshirt zijn naast de replica Polen shirts ook online te kopen bij VoetbalDirect. Deze trainingsshirts zijn verkrijgbaar in twee kleuren en worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden.

 

Polen Fanshop
Naar welke doelgroep zoek je?
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Polen Verwijder dit artikel

4 producten

Filteren

4 producten

Filteren