adidas WK 2022 Al Rihla bal

WK bal 2022

Bij VoetbalDirect vind je de nieuwe WK 2022 Al Rihla bal. De bal is gemaakt door het Duitse merk adidas. De officiële naam luidt adidas Al Rihla WK 2022 Bal. Tijdens het Wereld Kampioenschap voetbal in Qatar zullen spelers zoals Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé, Lionel Messi, Frenkie de Jong, Neymar, Harry Kane en andere topspelers met deze adidas bal spelen.

adidas Al Rihla Pro

De adidas Al Rihla Pro bal is de officële wedstrijdbal voor het WK 2022. Deze bal zal gebruikt worden tijdens alle wedstrijden van het WK. Deze bal is geavanceerder dan ooit, zo zijn de vliegsnelheid en rotatie van de bal verbeterd en deze bal is duurzamer dan zijn voorgangers. Wil je meer weten over de nieuwe WK bal? Lees dan onze blog over de officiële WK 2022 wedstrijdbal.

adidas Al Rihla WK 2022 voetbal

Je vindt in deze categorie natuurlijk de officiële wedstrijdbal, maar daarnaast zijn er nog veel meer varianten. Zo vind je op deze pagina een Al Rihla League Box in twee verschillende maten, ideaal om cadeau te geven aan een WK liefhebber. Daarnaast vind je ook een mini-variant van de Al Rihla WK bal, zijn er speciale WK trainingsballen en er is zelfs een WK bal speciaal voor in de zaal. Voor iedere WK liefhebber is er dus wel een geschikte bal te vinden.